Streamlabs

Streamlabs

Streamlabs är en streamingapp utvecklad för att livestreama innehåll på plattformar som Twitch och Youtube. Den är helt kostnadsfri att ladda ner och använda sig av, vilket är en bidragande faktor till dess popularitet.

Så fungerar det

Streamlabs länkar användaren till befintliga kanaler så att användare kan streama allt innehåll på en och samma plats. Detta betyder att man inte behöver vända sig till ett flertal olika sociala livestreamingnätverk, något som ofta är väldigt tidskrävande. Allting fungerar på Streamlabs-appen som är nedladdningsbar via både App Store och Google Play.

Streaming av spel blir mycket enklare

Oavsett om du spelar Call of Duty Mobile, Free Fire, Clash Royale, Pokemon GO eller något annat mobilspel, gör Streamlabs-appen det enklare för användaren att dela med sig av spelen till fans. Dessutom kan man, genom appen, lägga till ljud genom mikrofonen eller internt genom mobilen. Eller varför inte blanda olika ljudkällor inuti appen för en ännu bättre upplevelse?

Gör streaming mer personlig

Som om inte ovan nämnda ting gjort Streamlabs till en älskvärd streamingtjänst. Dessutom kan man genom appen anpassa sin streaming med professionella mobilteman. Med det sagt kan man göra varje stream unik genom snygga grafiska element med några få knapptryck. Dessutom kan man lägga till sin egen logotyp, andra bilder och texter till sin stream.

Streamlabs är med andra ord en utmärkt app för gamern som älskar att livestreama sina egna spel, eller varför inte streama andra kända gamers? Här finns det mesta en streamer kan önska sig och samtidigt är appen användarvänlig och går att anpassa efter ens unika smak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *