Pluto TV – Live TV och filmer

Pluto TV – Live TV och filmer

Pluto TV är en kostnadsfri streamingtjänst som omfattar mer än 200 Live TV-kanaler. Tjänsten är inte särskilt känt i Sverige, åtminstone inte i dagsläget, men större i exempelvis USA. Så länge användaren är ansluten till internet kan denne se Pluto TV på alla sina enheter, ensam eller tillsammans med vänner, utan att betala ett öre.

Så fungerar streamingtjänsten Pluto TV

För den som är van vid de streamingtjänster som finns i landet kan det vara svårt att greppa Pluto TV. Men så komplext är det faktiskt inte.

Pluto TV erbjuder över 250 så kallade ”kanaler” med innehåll som streamas live dygnet runt. Som en digitaliserad version av en gammaldags kabel-TV med andra ord. Förutom att fungera som kabel-TV har Pluto TV även börjat erbjuda gratis streaming av både filmer och TV-program.

Åtnjut all sorts underhållning on-demand

Som tidigare nämnt fungerar Pluto TV som kabel-TV. Men det är bättre att se Pluto TV som ett TV-tillägg till sin vanliga streamingtjänst, eftersom tjänsten kanske inte har allt det innehåll man förväntar sig. Men eftersom tjänsten är gratis och fortfarande har massvis av underhållning tillgänglig är det ändå ett trevligt komplement. För underhållning är det som utmärker Pluto TV mest, särskilt med deras kategorier komedi, underhållning och filmer.

Tyvärr inte mycket sport

Den som mest använder sig av streamingtjänster för att kunna se sina favoritligor och matcher inom olika sporter kommer sannolikt inte nöja sig med Pluto TV. Här finns det nämligen inte så mycket sportinnehåll, utan då kommer man nog behöva komplettera med ytterligare en streamingtjänst för just sport.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *