Plex: Streama filmer & Live TV

Plex: Streama filmer & Live TV

Det finns så många fler streamingtjänster än bara Netflix. En personlig favorit härifrån är Plex, streamingtjänsten med filmer, tv-serier och över 200 olika Live TV-kanaler. Med Plex kan man streama innehåll från vart som helst och genom vilken enhet man än önskar – helt utan ett abonnemang.

Plex finns som en nedladdningsbar app på både Google Play och App Store. Appen är helt kostnadsfri att ladda ner.

Plex – vad är det och hur fungerar det?

Plex är en tjänst som möjliggör för användaren att streama och spara innehåll i sitt eget mediebibliotek, som följer med en på alla enheter med Plex-appen. Plex är således bäst för dem som har stora förråd av mediefiler, men inte så mycket utrymme på sina enheter som de ska streama innehållet på. Dessutom är Plex en fantastisk lösning för den som inte vill använda sig av de klassiska streamingtjänsterna. Med Plex-appen kan användare streama och ladda ner innehåll på andra innehåll samt dela sitt mediebibliotek med andra individer.

Gott om filmer och live tv-kanaler att utforska

I själva Plex-appen finns det en gratis samling filmer och TV-program tillgängliga för alla dess användare. Plex organiserar titlar i olika kategorier för att användare enklare ska hitta runt. Bland annat finns kategorierna “Mest Populära” och “Plex Picks”. Men användare kan även kategorisera filmer och tv-program efter genrer och hitta titlar som endast finns på Plex under en begränsad tid.

Även om Plex inte innehåller några superkända filmer eller tv-program ännu, finns det ett brett utbud och detta kommer säkerligen endast växa i takt med att fler upptäcker tjänsten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *