C More

C More, ägd av Telia, är en streamingtjänst med inriktning på filmer, TV-serier och sport. Här finns det mesta för svensken som vill njuta av underhållning av högsta kvalitet on demand.

C More är ett varumärke och samlingsnamn på en streamingtjänst och ett antal betal-tv-kanaler. Verksamheten har sitt ursprung i Canal+ Television AB. Kanalerna har tidigare haft ett antal olika namn, och det var först i 2012 som C More lanserades som streamingtjänst.

Idag levererar C More ett utbud bestående av svenska så väl som utländska filmer, TV-serier, tv-program och sport. Beroende på vilket abonnemang man bestämmer sig för att teckna får man olika mängders innehåll för pengarna.

Film eller serie ikväll? Du bestämmer!

Det man kanske framförallt vill åt med en streamingtjänst är filmer och serier. Vi kan, med gott samvete, säga att C More erbjuder ett strålande utbud gällande både serier och filmer. C More är trots allt en av Sveriges främsta streamingtjänster, och därefter är det väl inte så konstigt att deras innehåll lever upp till de krav man har.

Med ett abonnemang hos C More kan användaren streama allt från välkända klassiker till nysläppta filmer. Här kan man bläddra igenom alla möjliga sorters filmkategorier, såsom de senaste titlarna, romantiska komedier, filmer med högst betyg på IMDB, feelgood-draman, svenska filmer och så vidare. Det finns något för varje filmhumör hos C More och något för alla åldrar. Du kan också streama film som inte finns att streama på någon annan playtjänst än just C More.

Gällande serier finns det också möjlighet för att streama playtjänstens originalserier så väl som internationella succéserier. Användaren hittar allt från verklighetsbaserade serier till realityserier och därmed finns det även här något för alla smaker.

Streama populära program från TV4

För dig som älskar alla de program som sänds på TV4 kan vi glädja med att C More möjliggör streaming av programmen helt utan avbrott. Med det sagt kan du samla familj och vänner och titta på populära TV4-program när de passar er, om det så är Talang, Farmen eller Sveriges Mästerkock som ni vill underhållas med.

Det bästa med att streama program snarare än att se sändningarna på TV är såklart att ni slipper anpassa er efter den specifika sändningstiden. Vi vet själva hur svårt det är att anpassa sina kvällar efter tv-program och därför förespråkar vi streamingtjänster så som C More.

Sedan får man inte glömma hur fantastiskt det är att man slipper avbrotten när man streamar. Kollar man på TV störs man allt för ofta av reklamavbrott. När man streamar programmen genom C More slipper man störiga avbrott!

Ta del av C Mores sportutbud

Den som älskar sport kommer att älska C More. C More har nämligen ett väldigt brett utbud av sport på sin tjänst som användaren kan tillgå dygnet runt. C Mores sportinnehåll består till störst del av fotboll, med ligor som La Liga, Serie A och UEFA Champions League. Men med streamingtjänsten kan sportentusiasten även streama andra populära sporter, som hockey, racing och tennis. Detta beroende på vilket paket man har tecknat med streamingtjänsten.

Se material offline när det passar dig

Även om streamingtjänster redan möjliggör tv-tittande on demand från användarens smartphone, surfplatta eller laptop, blir C More ännu bättre tack vare offline-möjligheten. Med C More kan användare nämligen, med utvalda program, ladda ner innehåll och sedan streama det utan att vara ansluten till internet. Detta är särskilt fördelaktigt för den som vet att hen ska befinna sig på en plats utan internet en längre tid, som till exempel på ett flygplan. Att kunna se på sina favoritfilmer, tv-serier eller sport istället för att stirra ut i intet är såklart helt fantastiskt!

C Mores olika abonnemang

Som med många andra streamingtjänster kan användaren teckna olika abonnemang hos C More beroende på vilket innehåll hen intresseras av och vilken budget hen har. Nedan listar vi de tre som C More delar upp sin streamingtjänst med i skriven stund.

Standard

Standardpaketet kostar 149 kronor i månaden och innehåller film, serier och barnfavoriter tillsammans med TV4-program utan reklam och serier från hayu & Walter Presents.

Plus

För 299 kronor i månaden får man samma utbud som i standardpaketet plus livesport från hela världen, streaming av ligor som LaLiga, Serie A, Svenska Cupen och landslagsmatcher samt UEFA Champions League från Telia.

Premium Plus

Premium Plus är C Mores dyraste abonnemang. Det kostar 499 kronor i månaden och innehåller förutom ovan nämnda paket SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL samt matcher i Ultra HD. Med Premium Plus får man alltså C Mores hela sportutbud, vilket många sportälskare inte kan säga nej till.